sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Remonttia Kampissa

Asunnon remontti on vihdoin ohi, ainoastaan taulut puuttuvat tästä huushollista. Suuri kiitos koko projektin onnistumisesta kuuluu vanhemmilleni ja lähisuvulle, jotka tekivät valtaosan koko hommasta, kun itse olin töissä.

Aiemmin lupasin ennen-jälkeen-kuvia, ja ne myös tänne laitan. Pahoittelen ennen-kuvien vähäisyyttä, mutta kuvat antanevat jotain suuntaa siitä, miltä asunto näytti ennen remontointia.
Lattia oli entisten vuokralaisten jäljiltä kärsinyt aika reippaasti ja se näytti ihan hirveältä, vaikka oli joskus ollut ihan mukiinmenevä parketti. Ilmeisesti siihen oli kaatunut reippaasti vettä, jotain pesuainetta yms.
Seinät oli "kaunis" valkoisen ja virtsankeltaisen sekoitus. En todellakaan tiedä, kenen idea se oli aikanaan ollut. Pointti on kuitenkin se, että vaikka kämppä näytti oikeastaan aika hirveeltä, kun sinne ekan kerran meni, näki kuitenkin kaiken rumuuden alla mahdollisuuksia upeaan asuntoon. Oikeastaan oli aika onnekas sattuma, kun kämppä oli surkukunnossa, koska siten vuokra oli edullinen alueen hintatasoon nähden.

Suurempia selittelemättä tässä kuvia valmiista asunnosta:

Eli yhteenvetona: kämpästä tuli ihana kauniine lattioineen ymsyms.

Palaillaan!

-Joni

1 kommentti:

  1. No tulin nyt vihdoin kommentoimaan :)
    Toi lattia on kyllä ihanan värinen.
    Mistä noita sun mustia hattivatteja saa :D ?

    VastaaPoista